Politica de retur

Conform legii aveti posibilitatea de a returna produsele achizitionate din magazinul online ForEva.ro in termen de 14 zile lucratoare de la confirmarea primirii comenzii. Nu vom solicita niciun motiv pentru returul produselor asa ca, in cazul in care nu sunteti multumiti de ce ati cumparat, puteti solicita telefonic sau la adresa de email admin@foreva.ro returnarea produselor si veti primi inapoi contravaloarea comenzii initiale sau a produselor returnate daca solicitati doar returul partial al comenzii.

Conform legii nu vom accepta returul produselor in urmatoarele conditii:

  1. Nu acceptam returul produselor folosite sau desigilate.

Transportul produselor returnate cade in sarcina clientului. In cazul in care sunt indeplinite conditiile de la punctul 1, vom returna valoarea initiala a comenzii (contravaloarea produselor plus cea a transportului de la livrarea produselor) in termen de cel mult 30 de zile de la primirea coletului cu produsele returnate.

In cazul in care solicitati schimbarea integrala a comenzii, comanda noua trebuie sa fie cel putin egala cu cea initiala, caz in care veti achita doar contravalorea diferentei produselor, fara sa mai achitati contravaloarea transportului noii comenzi.

Comentariile sunt închise.